Tabee.be in een nieuw jasje

Eindelijk is het zover: Jongerenwerking Tabee is opnieuw online te vinden én dat in een mobielvriendelijk, hedendaags en spiksplinternieuw jasje! We hebben niet enkel de lay-out van de website aangepast, maar ook nieuwe functionaliteiten aan de website toegevoegd. Daarom zetten we graag enkele van de vele vernieuwingen op een rijtje.

 

Inhoud

Op deze website vindt je vanaf heden nog meer informatie terug over onze jongerenwerking en de verschillende activiteiten die wij jaarlijks organiseren. We besteden in het bijzonder meer aandacht aan onze hoofdactiviteit, het organiseren van samenscholingsweken. Aan de hand van een video, afbeeldingen, een tijdlijn, … proberen we je al een eerste keer online een SSW te laten beleven zodat je hopelijk de smaak te pakken hebt om ook offline een fantastische week met ons te beleven!

 

Inschrijfproces

Ben je geïnteresseerd om een samenscholingsweek mee te maken? Dan kan je best een kijkje nemen onder het menu item ‘Samenscholingsweken’. Daar vindt je meer informatie over wat een een samenscholingsweek is, hoe een dag op SSW eruit ziet, wat het kostenplaatje van een SSW is, … Een grote troef van onze vernieuwde website is de mogelijkheid om je in te schrijven voor een SSW via de website én ook rechtstreeks te betalen met jouw gewenste betaalmethode (bankkaart, paypal, overschrijving, …). Voorheen was het inschrijfproces voor een SSW omslachtig en gecompliceerd. Dat is nu een ander verhaal. Alles staat op één plaats, is duidelijk uitgelegd en is gebruiksvriendelijk.

 

Contact

Tot slot maakt onze nieuwe website het nog eenvoudiger om ons te contacteren. Je kan eerst en vooral onderaan op elke pagina onze contactgegevens terugvinden. Daarnaast vindt je bij het menu item ‘contact’ onze contactgegevens nog eens terug en kan je ons contacteren via een contactformulier. 

 

Houd onze website zeker in het oog, en blijf zo op de hoogte van alle Tabeegerelateerde nieuwtjes!